SR / EN / SI

Regrutujemo vrhunske eksperte iz raznih branši za menadžerske i specijalizovane pozicije. Poslujemo u različitim industrijama, zemljama i kategorijama posla. Naši kandidati su pažljivo odabrani da zadovolje zahteve klijenta i predstavljaju dodatnu vrednost kompaniji.

Uz pomoć velikog iskustva i znanja koje posedujemo, u mogućnosti smo da vam pružimo sve neophodne informacije i savete kako bi se proces regrutacije obavio na profesionalan način koji je zadovoljavajuć za obe strane.

ISTORIJA

Osnovana 2000. godine, Moja Kariera je lider u pružanju usluga kadrovskog savetovanja i regrutovanja visokostručnih kadrova. Nakon samo nekoliko godina postojanja, postali smo jedna od vodećih headhunting firmi u Sloveniji i uspešno sarađivali sa preko 300 kompanija iz različitih industrija. Tajna našeg uspeha je detaljno poznavanje ciljnog tržišta i perfektno razumevanje potreba klijenata. Prema tome, proces regrutacije pažljivo obavljamo još od prvog dana. Pružamo izbor kandidata i pomažemo kompanijama da regrutuju zaposlene koji će imati pozitivan uticaj na buduće poslovne rezultate. Naši visokostručni savetnici za regrutovanje usresređeni su na pružanje pomoći klijentima da dostignu zacrtane ciljeve.

[više]
TRŽIŠTA

Naš rad pokriva različite države, industrije i kategorije posla. Pokrivamo većinu industrijskih grana kao što su: automobilska, građevinska, energetska, farmaceutska, finansijska, hemijska, IT/IKT, poljoprivredna, prehrambena, kao i industrija hrane i pića. Do sada smo uspešno popunili preko 500 pozicija srednjeg i visokog menadžmenta, kao i razne specijalizovane tehničke profile. Strateški smo pozicionirani tako da pokrivamo ceo region jugoistočne Evrope. Lokalno prisustvo čini nas detaljno upoznatima sa slovenačkim i srpskim tržištima, ali takođe poslujemo i u drugim zemljama regiona kada naši klijenti izraze potrebu za takvim angažmanima.

PRINCIPI POSLOVANJA

Fokusirani smo na potrebe klijenata, ali i na potrebe kadrova. Kada izaberete naše usluge, možete biti sigurni da je vaša karijera u pravim rukama. Naša široka mreža eksperata obuhvata profesionalce iz raznih sfera poslovanja koji su nam poverili upravljanje svojom karijerom. Mi gledamo dalje od samih podataka navedenih u rezimeu. Uzimamo u obzir psihološku pozadinu promene posla, motivaciju, interesovanja, kao i vrednosti naših kandidata. Samim tim što jako dobro poznajemo profile svojih kandidata i savšeno razumemo potrebe naših klijenata, proces regrutacije obavljamo sa visokom učinkovitošću i pouzdanjem.